NYSSE TULEE! -Mammuttihirren uusi toimisto Tampereelle, Tammelan stadionille

Päivä: 19.10.2024
Aika: 16.-19-10.2024, kello 10 - 17
Osoite: Kalevan puistotie 26, 33500 TAMPERE Katso kartalta

Vietämme uuden toimistomme avajaisia 16.-19.10. Tammelassa, osoitteessa Kalevan puistotie 26. Ovet ovat auki päivittäin klo 10-17. Tule tutustumaan uuden toimistomme tiloihin ja nauttimaan mielenkiintoisesta ohjelmasta. Paikalla myös tunnettu ja valtava Mammutti-patsas!

Avajaisviikkomme ohjelmaa:

  • Hirsirakentamisen edut: Edustajamme kertovat hirsirakentamisen eduista ja mahdollisuuksista. Miksi valita hirsirakentaminen? Saat vastauksen kysymyksiisi.
  • 3D-virtuaalimallit: Koe hirsitalojen kauneus ja toiminnallisuus 3D-virtuaalimalleillamme. Voit nähdä, miltä tuleva kotisi voisi näyttää ja tuntea sen tunnelman ennen rakentamisen aloittamista.
  • Mammutti-hirsitalomallien esittelyä: Tule tutustumaan laajaan valikoimaamme hirsitalomalleja, jotka yhdistävät perinteen ja modernin asumisen parhaat puolet. Mallit ovat aina muokattavissa ja Mammuttihirsi toimittaa myös yksilölliset hirsirakennukset.
  • Tehtaan henkilökuntaa paikalla: Tapaa hirsirakentamisen asiantuntijat, paikalla henkilökuntaa myös tehtaalta. Vastaamme mielellään kysymyksiisi ja annamme tietoa hirsirakentamisen maailmasta.
  • Uusi Unelmien Hirsitalot -lehti lahjaksi: Jokainen vieras saa mukaansa juuri painosta tulleen Unelmien Hirsitalot-lehden. Lehti sisältää inspiroivia tarinoita onnistuneista hirsitaloprojekteista. Lue rakentajien kokemuksista ja anna heidän tarinoidensa innostaa sinua oman unelmakotisi suunnittelussa.
  • Kahvitarjoilu: Rentoudu kahvikupin ja Pyynikin munkkikahvilan munkkien äärellä.
  • Otteluisännyys: olemme avajaisviikon lopuksi otteluisäntänä Veikkausliigan päättävässä Ilves – SJK ottelussa lauantaina 19.10. Annamme otteluliput avajaisviikolla hirsitalo- tai loma-asuntotarjouksen pyytäneille asiakkaillemme. Lisäksi arvomme lippuja toimistollamme vierailleiden kesken.

Tervetuloa!

Lisätiedot:

Pirkanmaan edustajamme Teemu Ijäs – 0400 858 534 –

Tapahtumakuva

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ

Tilaa esitteitä, kysy hirsirakentamisesta, jätä palautetta tai tarjouspyyntö.